Onze Collectie

Showroomervaring bij Vloermagazijn Emmen

Bij Vloermagazijn Emmen begrijpen we dat het vinden van de perfecte vloer een belangrijke beslissing is voor uw huis of bedrijf. Daarom hebben we met veel zorg en aandacht onze showroom ontworpen om u een uitzonderlijke ervaring te bieden terwijl u op zoek bent naar de ideale vloeroplossing.

Op uw gemak rondkijken

We begrijpen dat het maken van de juiste keuze tijd en aandacht vergt. Daarom moedigen we u aan om op uw gemak rond te kijken in onze showroom. Geen gehaast of opdringerig personeel, maar wel deskundige medewerkers die altijd voor u klaarstaan om vragen te beantwoorden en u te adviseren wanneer u dat wenst.

Ervaren en behulpzaam personeel

Ons vriendelijke team van vloerspecialisten staat klaar om u te begeleiden tijdens uw bezoek aan onze showroom. Ze hebben diepgaande kennis van onze producten en helpen u graag bij het vinden van de vloer die perfect aansluit bij uw smaak, budget en praktische behoeften.

Ontdek uw droomvloer

Bij Vloermagazijn Emmen willen we dat u de beste beslissing neemt voor uw ruimte. We geloven dat de perfecte vloer niet alleen mooi moet zijn, maar ook praktisch en duurzaam. Daarom zullen we u helpen om alle verschillende opties te verkennen en de voordelen van elk type vloer uit te leggen. Uiteindelijk willen we dat u met vertrouwen en tevredenheid uw droomvloer kiest.

Bezoek onze showroom!

Of u nu op zoek bent naar inspiratie, advies of gewoon een ontspannen plek om verschillende vloeropties te bekijken, het Vloermagazijn Emmen staat voor u klaar. Kom langs in onze showroom en laat u onderdompelen in een wereld van vloermogelijkheden. Ontdek, droom en kies bij Vloermagazijn Emmen – Waar kwaliteit en klanttevredenheid samenkomen!

Outlet vloeren voor de allerlaagste prijs!

Onze Merken

Openingstijden

  • Maandag Alleen op afspraak
  • Dinsdag Alleen op afspraak
  • Woensdag 10:00 – 17:00
  • Donderdag 10:00 – 17:00
  • Vrijdag 10:00 – 17:00
  • Zaterdag 10:00 – 16:00
Vloermagazijn logo2
Bovenkant